[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Sweet Bonanza kui mu tööriist number üks
newnike2207 Дата: Четверг, Вчера, 18:33 | Сообщение # 1
Статус: Оффлайн
Istun hommikuti kell seitse arvuti taha, tass musta kohvi käes, ja avan Vavada lehe. See pole mingi hobi ega ajaviide – see on mu töö. Ma olen profimängija, seda juba viimased neli aastat. Täna hommikul on plaan lihtne: võtta Vavada boonusrahad, kerida need läbi ja välja võtta nii palju kui võimalik. Aga kõik algab alati ühest asjast – ma avan https://aroshabaltic.com/et-ee Sweet Bonanza ja vaatan, mis tuju masinal täna on. See pole mingi õnnemäng minusuguse jaoks, see on süsteem. Ma tean iga kordajat, iga kordustegurit, iga boonusringi statistilist tõenäosust. Sweet Bonanza on minu tööriist, mitte mänguasi.

Ma alustasin ammu, kui veel töötasin ehituses. Seljad olid paigast ära, käed täis ville ja palk oli naeruväärne. Siis üks sõber näitas mulle Vavadat ja ma mõtlesin – proovin, aga mitte nii nagu teised. Ma ei tahtnud hasarti, ma tahtsin sissetulekut. Hakkasin lugema foorumeid, vaatama striimijaid, analüüsima graafikuid. Kolm kuud õppisin, kaotasin väikseid summasid, aga iga kord kirjutasin üles, mis läks valesti. Ja siis sain aru – kõige olulisem on pankrolli juhtimine. Ma panen aluseks 100 eurot ja tõmban piiri. Kui kaotan 50, lõpetan. Kui võidan 200, võtan poole välja ja mängin ülejäänuga edasi. See on minu raudne reegel.

Täna on kolmapäev, tunne on hea. Olen eelmisel nädalal võitnud 1200 eurot, nüüd on aeg uus ring. Avan Sweet Bonanza, panus 2 eurot keeru peale. Esimesed kümme keerdu – mitte midagi, tühjad read, ainult mõned kommid siin-seal. Aga ma ei paanitse, see on normaalne. Mängu volatiilsus on kõrge, see tähendab et tasub oodata. Ma teen kohvi juurde ja jätkan. 15. keerul tuleb neli sinist kommi, siis viis punast – juba 40 eurot plussis. Naeratan, aga ei lase endale liialt rõõmu tunda. Kui hakkad mõtlema, et see on lihtne, siis kaotad. Olen seda kogenud liiga palju kordi.

Siis tuleb see hetk, mida oodan. Ekraanil hakkab vilkuma, kukuvad alla pommid – boonusring! Mul on kolm hajuvat sümbolit, see tähendab tasuta keerud. Vajutan nuppu ja vaatan, kuidas kõik aeglustub. See on alati põnev, isegi kui oled seda tuhandeid kordi näinud. Esimesed viis keerdu – tühjad, teine viis – kaks kordajat x10 ja x5, aga vähe vilju. Siis tuleb viimane kolmik – kolm ploomi, neli viinamarja, ja siis äkki kukub alla x50 kordaja. Korraga on summa ees – 320 eurot pluss veel midagi. Ma teen pause, joon lonksu ja mõtlen – kas võtan välja või jätkan? Aga meie, profid, teame ühte asja: alati tuleb riski arvutada.

Ma otsustan jätkata, aga panen panuse 1 euro peale. Nüüd on eesmärk lihtsalt aega veeta ja koguda väikseid võite. Sweet Bonanza on hea selle poolest, et isegi väiksed panused võivad tuua suuri kordajaid, kui õnne on. Ma keerutan veel kakskümmend korda, tuleb paar väikest võitu – 15, 22, 8 eurot. Kokku on mul praegu umbes 420 eurot plussis. See on hea päev, parem kui paljudel. Ma tean, et mõni mängija oleks juba pidanud suurt pidu, aga minu jaoks on see lihtsalt töö tehtud. Võtan 300 eurot välja, jätan 120 mängukontole järgmiseks korraks. Nii ma teen alati – osa võidust on minu palk, osa on investeering.

Vahepeal mõtlen tagasi sellele, kuidas ma alguses eksisin. Mäletan, kui esimest korda võitsin suurema summa – 800 eurot – ja siis mõtlesin, et olen võitmatu. Järgmisel päeval kaotasin kõik tagasi, sest hakkasin suuri panuseid tegema. See oli kallis õppetund. Nüüd ma tean – alati on vaja plaani. Sellepärast ma ei kasuta kunagi kogu boonusraha korraga, ma jagan selle osadeks. Täna näiteks võtsin Vavada boonuse 50 eurot ja mängisin selle läbi nii, et iga 10 euro pealt võtsin välja, kui see kahekordistus. Nii jäin alati plussi.

Aga tagasi mängu juurde. Ma otsustan teha veel ühe boonusringi, panen 1.5 eurot keeru peale. Keerutan 40 korda – tuleb kaks hajuvat, siis kolm, jälle boonus! Seekord on õnn teine – kukub x20 kordaja ja neli ananassi, see teeb 90 eurot. Mitte palju, aga stabiilne. Ma lõpetan sellega. Kell on pool üheksa hommikul, olen töötanud poolteist tundi ja teeninud 400 eurot. See on hea tundipalk, eriti võrreldes ehituse päevadega. Panen arvuti kinni, joon kohvi lõpuni ja mõtlen – homme on uus päev, uus võimalus. Aga täna olen rahul.

Minu nõuanne kõigile, kes loevad: ärge mängige nagu hasartmängurid. Mängige nagu investorid. Tea, millal lõpetada, tea, millal suurendada, ja alati – alati – hoia oma emotsioone kontrolli all. Sweet Bonanza on vaid tööriist, mitte saatus. Kui sa suudad seda mõista, siis võid ka sina teenida. Aga kui sa tuled siia unistama, siis sa kaotad. Mina tulen siia tegutsema. Ja täna on see toimunud suurepäraselt. Võtsin oma osa, jätsin varu ja lähen nüüd hommikusöögile. Homme, Vavada, ma tulen tagasi. Aga homme on uus lugu.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: